Thursday, December 8, 2011

Churp Churp CEK KETIGA (3)

Salam Sejahtera.
Berita hangat yang sering terlihat di wall facebook korank. Ape? Churp Churp lah kan.
Ari ni sampai lagi CEK Abg Peja Yuja yg ke-3.. Tarikh 8-Dec-2011.. Tak lah banyak pun.. Tp berbaloi lah daripada dok main facebook siang malam takde pape.. Churp Churp ni kira bagus lah untuk kita-kita yg gilakan facebook dan tweet ni.. sambil online.. post iklan Churp Churp kt dalam wall korank.. bukan banyak pun, 1 iklan sehari cukup lah kan.. takde la sampai nak menyemakkan wall korank kan.. korank tau tak Churp Churp bayar berapa untuk satu klik? 20sen - 40sen per klik tau.. so, makin ramai org klik makin banyak la duit nya.. aduhh. senang bai..

Nak baca post Peja Yuja sebelum ni untuk CEK Pertama dan Kedua DISINI.

Aku wat post ni just nak kongsi berita baik ngan kawan-kawan jek.. So, kt bawah ni aku bagi kan sekali bukti sahih buat tatapan kalian semua.. 


CEK KE-3 Peja Yuja
[ Klik Nak Besarkan ]

[ Ready Nak Masuk Mesin Cek Deposit.. hehe. ]



Print Screen Akaun ChurpChurp Peja Yuja 1-Dec-2011
[ Kat atas ni yg terkini tapi blum cash out lagi, saje nak tunggu cecah RM200.. best skit kan.. ]

So, kalau korank rasa berminat nak sertai club Churp Churp ni leh la join.. tak perlu kuar modal sesen pun..
Nak Join?? First login facebook atau Twitter korank dulu, pastu klik DISINI.

SELAMAT MENCUBA......



No comments:

Post a Comment